23 August 2010 publicat în Sarcina 10 share-uri

Se poate intampla sa prezinti la un moment dat simptome neobisnuite in corpul tau pe care sa le neglijezi sau nu, dar te-ai gandit vreodata ca pot anunta o sarcina? Cunosti simptomele care anunta o sarcina? Sa aflam impreuna care sunt acestea...


Simptomele clasice, comune ale sarcinii

Atunci cand ramai insarcinata in corpul tau se produc anumite modificari hormonale importante astfel ca tu le vei resimti aceste modificari astfel:

- ciclul menstrual nu mai vine ori se manifesta o sangerare vaginala cu dureri si manifestari atipice, care nu seamana cu cele menstruale – aceasta sangerare nu este menstruala;
- incepi sa mananci mai mult si sa iei foarte putin in greutate;
- apar poftele;
- apar greutirile si sensibilitatea la mirosuri, chiar voma;
- vei simti nevoia sa urinezi tot mai des;
- apar senzatii de oboseala si nevoia mai mare de odihna desi nu ai motive serioase sa te simti astfel;
- umflarea sanilor, acestia devenind totodata si durerosi;
- starile psihice incep sa alterneze, devii mai sensibila si te enervezi mai usor ori poti chiar plange etc.

Care sunt simptomele neobisnuite ale sarcinii?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Se intampla uneori ca sarcina sa prezinte simptome atipice, cum le recunoastIi? Iata care sunt cele mai importante simptome neobisnuite ale sarcinii:

- salivarea excesiva. Pentru ca in timpul sarcinii nevoia de nutrienti este mai mare, femeia simte nevoia sa manance mai des si mai mult. Astfel se poate intampla ca secretiile digestive sa se manifeste si la nivel oral, in felul acesta crascand salivatia.

- Sangerarile nazale. Uneori poate sa apara epistaxisul (sangerari nazale) pentru ca in timpul sarcinii mucoasa nazala se ususca datorita unor modificari hormonale si presiunea arteriala poate creste usor, iar daca femeia nu obisnuieste sa manance fructe si legume zilnic astfel incat peretii vasculari nu sunt foarte rezistenti (cruditatile ajuta la mentinerea structurilor de colagen si elastina) acestia sunt usor lezabili si apar sangerarile nazale. Fa-ti un test de sarcina sa fii mai sigura ca ai exclus o cauza a epistaxisului sau... nu.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Caria dentară – ce este și cum se tratează Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

- Constipatia si flatulenta;

- Secretii vaginale abundente - pe parcursul sarcinii secretiile vaginale pot deveni abundente;

- Insomia – aceasta poate alterna cu starile de somnolenta si oboseala si toate acestea apar datorita modificarilor hormonale ce au loc in timpul sarcinii.

- Spasmele musculare sau ”carceii” cum sunt cunoascute se pot datora sarcinii care determina variatii ale concentratiei de calciu in sange.

- Pigmentarea pielii, aceasta se poate inchide usor la culoare sau parul incepe sa cada sau sa devina usor mai inchis.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri