1 Octombrie 2010 publicat în Sarcina 2 share-uri

Atunci cand ramai insarcinata, mai ales daca te aflii la prima sarcina si inca nu stii ca porti in pantecele tale o fiinta in dezvoltare, atunci ti se poate parea ca esti intr-o continua schimbare si nu face parte dintre cele mai dorite schimbari ale tale.

Voma in cele mai neasteptate locuri


Daca lucrati la birou, cu publicul sau aveti de tinut discursuri, nu neglijati o clipa starea de voma, caci nu se stie niciodata cand organismul cedeaza. Poate sa se intample aceasta in timp ce luati masa cu un client important de exemplu. Si nu de putine ori s-au intamplat astfel de cazuri...

Scaparile de urina...

In timpul sarcinii veti simti o nevoie imperioasa de a merge la toaleta, iar urinarile sunt din ce in ce mai dese. Totodata, datorita fluctuatiilor hormonale, sfincterul uretral poate avea momente de scadere a tonicitatii, ceea ce se va traduce prin incontinenta urinara sau scapari de urina. Acestea se pot intampla in orice moment si bine ar fi sa nu va prinda intr-o tinuta inadecvata. Daca observati ca aveti astfel de manifestari, puteti folosi protej-slipuri sau chiar absorbante pentru a elimina orice risc de patare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri