In timpul sarcinii, cand burtica creste brusc, exista riscul ca mamica sa faca vergeturi.

Ingrijire in timpul sarcinii

Uleiurile de ingrijire si masajul

Uleiurile pe care le aplicati pe burtica trebuie sa fie naturale fiindca ele se absorb in apropierea fatului. Niciun produs cosmetic nu este admis in aceasta perioada. Uleiurile naturale, ca cel de masline ultravirgin sunt indicate pentru un masaj delicat. Puteti folosi o crema din ulei de palmier cu miere, se amesteca in proprietie de 3:1.

Se aplica uleiul sau crema pe piele masand continuu si delicat timp de cinci minute, pana pielea se inroseste usor.

Comprese calde cu ceaiuri hidratante

Se recomanda ceaiuri concentrate de fructe, de macese sau masti naturale de fructe sau legume pasate. Printre cele mai hranitoare recomandam: portocale, capsune, pepene galben sau rosu, castravetele, morcovul, ardeiul. Se mai poate adauga miere si iaurt pentru ca mastile sa fie si mai hranitoare. Aceste masti se aplica pe piele si se lasa sa actioneze jumatate de ora. Apoi se clatesc cu apa calda. Aceste masti sunt recomandate zilnic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Hidratarea reprezinta un factor important in mentinerea sanatatii organismului, deci si a pielii. Se recomanda sa nu neglijati regula celor minim doi litri de lichide pe zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri