Emotiile sunt mari caci ziua cea mult asteptata se apropie, ziua in care va puteti tine bebelusul in brate. Cum te pregatesti de nastere, care sunt ultimii pasi pe care trebuie sa ii parcurgi si ce iei cu tine la maternitate?
Emotiile sunt mari caci ziua cea mult asteptata se apropie, ziua in care va puteti tine bebelusul in brate. Cum te pregatesti de nastere, care sunt ultimii pasi pe care trebuie sa ii parcurgi si ce iei cu tine la maternitate?

Este momentul sa pregatesti casa cu toate detaliile pentru venirea lui bebe pe lume. Asigura-te ca ai numerele de telefon necesare, precum si oameni dragi care pot fi alaturi de tine.

Pregateste bagajul pentru maternitate, sa stea gata facut pentru ca nu se stie cand vine... momentul. Daca travaliul nu va prinde acasa, macar puteti spune sotului de unde sa va aduca bagajul pregatit deja.

Trebuie sa aveti asupra voastra actele de identitate cand va prezentati la maternitate, foarte important acest aspect:

- Copie sau original carte de identitate sau pasaport;

- Copie dupa certificatul de casatorie;

- Carnetul de gravida cu analizele la zi;

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

- Adeverinta de salariat.

Lucruri de folos pentru mamica:

- Telefonul mobil cu incarcator si o cartela pentru telefon public;

- Aparat foto sau camera digitala – acestea le poate avea si taticul;

- Reviste, o carte usoara pentru maternitate;

- Halat, papuci, sosete, bluze subtiri si groase, pantaloni, agrafe de prins parul;

- Obiecte de igiena personala: unghiera, forfecuta, pila de unghii, periuta si pasta de dinti, buretel de corp, gel de dus, sampon, servetele umede, hartie igienica, absorbante.

- 2 pachete mari de vata;

- O cana, o sticla, tacamuri;

- Scutece pentru nou-nascuti;

- Schimburi de strada pentru ziua cand te intorci acasa, dar si schimburi pentru bebe;

Puteti pregati si scaunul de masina pentru bebe util pentru ziua in care va intoarceti acasa, iar acasa totul trebuie sa fie pregatit pentru a-l primi pe bebe.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri