9 Iulie 2012 publicat în Tati 24 share-uri

Poate fi instalat gratuit, in cateva secunde, de parinte pe calculatorul de acasa sau in scoli si gradinite, oriunde copiii au acces la internet RoboKid este un sistem de servere pe internet, care mai intai examineaza cererea copilului catre internet si apoi filtreaza si curata continutul fiecarei pagini in parte.

Comunicat de presa

  • Cu RoboKid parintii restrictioneaza accesul copiilor la informatii cu continut periculos pe internet
  • Serviciul nu permite descarcarea in computerul copilului de materiale cu potential periculos

Poate fi instalat gratuit, in cateva secunde, de parinte pe calculatorul de acasa sau in scoli si gradinite, oriunde copiii au acces la internet RoboKid este un sistem de servere pe internet, care mai intai examineaza cererea copilului catre internet si apoi filtreaza si curata continutul fiecarei pagini in parte. Astfel, copiii se pot bucura de o experienta reala, feriti de accesul la orice forma de continut periculos, iar parintii sunt permanent la curent cu tot ce fac copiii in mediul online.

In ceea ce priveste pretul, RoboKid este si va ramane gratuit pentru familii si institutii publice: gradinite, scoli si biblioteci. Serviciul este portabil, fiind suficienta doar o conexiune la internet si la reteaua RoboKid, instalarea putand fi facuta in cateva secunde.

“Traim intr-un mediu dinamic si acest lucru ne impiedica pe noi, parintii, sa fim alaturi de copiii nostri si sa-i controlam mai atent. Serviciul RoboKid, tehnologie de ultima ora, vine in ajutorul parintilor pentru a contribui la educatia si formarea celor mici. Sistemul ii ajuta sa verifice in orice moment ce cauta copilul pe internet si ce site-uri viziteaza, indiferent daca se afla la birou iar copilul acasa in fata calculatorului. Atunci cand este utilizat in mod corespunzator, cu instrumentele de protectie potrivite, internetul are rol educativ si dezvolta creativitatea copiilor.”, declara Laurentiu Dudau, fondator www.robokid.ro.
De ce este RoboKid un serviciu revolutionar, unic in Europa:

1) Serviciul restrictioneaza accesul la orice informatie cu continut periculos de pe internet: pornografie, violenta, droguri, terorism, societati secrete, agresivitate, avort, pedofilie, zoofilie, intalniri online, trafic de carne vie, canibalism. De asemenea, restrictioneaza accesul la retelele de socializare si nu permite descarcarea in computerul copilului de materiale cu potential periculos, cum ar fi virusii

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri