20 Iulie 2012 publicat în Tati 1 share-uri

Sa va povestesc: Yoko Ono a lansat un proiect fabulos: vrea sa adune fotografii cu toti oamenii din lume zambind sincer.

Ati putea sa spuneti pe buna dreptate ca ma refer la viata voastra de zi cu zi, dar de data aceasta chiar ma refer la un film cu zambete, la care trebuie sa contribuim cu totii pentru a deveni realitateSmilesFilm, de fapt #smilesfilm pentru cei care folosesc Twitter si / sau Instagram pentru ca acesta este hashtag-ul ce trebuie sa-l folositi de acum incolo atunci cand urcati o fotografie cu cei mici sau cu voi zambind.

Sa va povestesc: Yoko Ono a lansat un proiect fabulos: vrea sa adune fotografii cu toti oamenii din lume zambind sincer. Cum sa trimiti fotografii prin posta e destul de complicat si sa vina cineva sa ne filmeze macar o data e si mai complicat, ne ajuta tehnologia si ideea e ca atunci cand urcam poze cu noi, cei dragi, copiii nostri sau ai altora, prieteni buni sau colegi pe Twitter sau Instagram sa nu uitam sa adaugam la comentariu si hashtag-ul #smilesfilm.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cei opt munți, o poveste emoționantă și intimă despre prietenie și munte, care a câștigat Premiul Juriului la Cannes, din 24 martie la cinema Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Toate aceste fotografii sunt adunate pe o harta la nivel global si la final vor deveni parte dintr-un film cu zambete.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro
 

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Foto by Vitalii Matokha via Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri