15 Octombrie 2012 publicat în Tati 26 share-uri

Nu e o gluma, ci o poveste cat se poate de adevarata si de admirat. Taticul a decis ca atunci cand baietelul sau poarta rochie, el sa fie imbracat in fusta.

Nu e o gluma, ci o poveste cat se poate de adevarata si de admirat.

Nils Pickert este un tatic din Germania care isi sustine baiatul de 5 ani, indiferent de deciziile pe care acesta le face. Sa va povestesc insa, pentru a intelege despre ce este vorba: baietelul de 5 ani are o sora si, vazand-o pe aceasta ca poarta rochii si fuste, vrea si el sa faca acelasi lucru uneori.

Pentru a nu atrage privirile oamenilor care nu inteleg cata iubire poate sa ofere un parinte si ca un copil poate avea propriile decizii, taticul a decis ca atunci cand baietelul sau poarta rochie, el sa fie imbracat in fusta.

Si functioneaza de minune, pentru ca, spune el, privirile se intorc acum asupra lui, iar el este tare mandru ca isi sustine fiul.

De ce unii cred ca este gresit? Eu recunosc ca as zambi larg daca as vedea si la noi asa ceva, dar departe de mine gandul de a judeca sau de a spune ca e ceva gresit.

Hainele sunt pana la urma niste carpe care sa ne acopere corpul si asa cum vedem pe strada tot felul de haine care mai de care mai ciudate si mai sclipitoare, de ce as judeca un tata imbracat in fusta cu un baiat in rochie?

Sa fim seriosi, ce e atat de GRESIT si de CONDAMNAT in asta? De fapt este ceva de condamnat?!

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto: shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri