Realizati pentru copiii dumneavoastra un puzzle minunat care ii invata sa numere, sa spuna povesti sau sa invete animalele.

Pasul 1

Cumparati o placa MDF si taiati-o la magazinul de bricolaj la dimensiunile exacte de 55 cm x 50 cm. Cand ajungeti acasa, desenati pe aceasta un cerc cu diametrul de 50 de centimetri, care va deveni linia exterioara a sarpelui.

Acum, faceti-va singur un ghidaj de trasare. Acesta va va permite sa desenati doua linii paralele in forma corpului sarpelui in cercul de 50 de centimetri. Pentru a face ghidajul de trasare, taiati o bucata de lemn cu o latime de 7,5 cm pe 10 cm, folosind Dremel Moto-Saw.

Fixati cu banda un creion la fiecare margine si apoi trasati corpul incolacit al sarpelui in interiorul cercului. Realizati capul si coada desenand cu mana libera.

Pasul 2

Masurati lungimea corpului sarpelui folosind un metru de croitorie, excluzand capul si coada si impartiti in 26 de parti egale. Apoi, trasati liniile exterioare de pe fiecare piesa, pentru a le folosi drept ghidaj.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Taiati linia exterioara a sarpelui prin folosirea Dremel Moto-Saw si a lamei de taiere grosiera in lemn MS52, prin taierea de-a lungul liniilor pe care le-ati desenat pe ambele parti ale corpului si in jurul capului si cozii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri