V-ati intrebat vreodata cum ar fi dacă povestile ar deveni, ca prin minune, aievea? Adam Sandler a aflat raspunsul pe propria piele, in comedia Disney "Bedtime Stories" / "Povesti de adormit copiii", care isi face aparitia pe DVD.

V-ati intrebat vreodata cum ar fi dacă povestile ar deveni, ca prin minune, aievea? Adam Sandler a aflat raspunsul pe propria piele, in comedia Disney "Bedtime Stories" / "Povesti de adormit copiii", care isi face aparitia pe DVD.

Skeeter Bronson (Adam Sandler) este om bun la toate intr-un hotel care a apartinut candva tatalui sau si spera ca, intr-o zi, actualul patron o sa-i rasplateasca loialitatea dandu-i sansa de a conduce hotelul, asa cum s-a inteles cu tatal lui Skeeter la momentul achizitiei. Mare ii este însă dezamagirea cand vede ca postul de manager il primeste lingusitorul Kendall (Guy Pierce), viitorul ginere al magnatului.

Cand sora lui, Wendy (Courteney Cox), pleaca din oras pentru cateva zile, ii lasa pe Patrick, Bobbi si cobaiul Bugsy in grija unchiului Skeeter, care are datoria, printre altele, sa le spuna copiilor povesti inainte de culcare. Spontan, inventeaza fel si fel de basme inspirate din propria viata, iar copiii, mai iscusiti la povesti, completeaza “scenariile”. A doua zi, Skeeter observa, cu stupoare, ca basmul de cu seara i se intampla intocmai: patronul hotelului il provoaca sa demonstreze ca va fi un manager bun, ba chiar incepe sa ploua cu guma de mestecat, aşa cum "prezisese" Patrick! Astfel incepe o aventura greu de imaginat, care ii ofera sansa nesperata de a evada din deziluziile vietii profesionale si de a “corecta”, pe ici, pe colo, nedreptatile destinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Cum in basme se poate intampla orice, Skeeter incearca sa conduca povestile astfel incat sa obtina ce nu are in viata reala: nici mai mult, nici mai putin decat jobul de manager al hotelului, un milion de dolari, o masina Ferrari si un sarut de la fiica patronului. Trecand de la Grecia antica si Evul Mediu pana la Vestul Salbatic si spatiul cosmic, Skeeter devine protagonistul propriilor fantezii nastrusnice, in care il insotesc, deghizate in fel de fel de personaje, cunostinte din anturajul zilnic. Nu toate i se implinesc insa intocmai cum se asteapta, căci cei care controleaza magia sunt copiii.

In vreme ce Patrick si Bobbi se distreaza de minune inventand si reinventand povestile, Skeeter, exasperat de surprize, nu mai stie cum sa le "dirijeze" imaginatia in directia dorita de el, doar-doar i s-or implini si lui cateva dorinte. Daca va reusi sau nu vedem in “Poveşti de adormit copiii”, acum pe DVD impreuna cu minifilmele “Pana ce gravitatea ne va desparti”, “Pentru toti cei mici”, “Este Bugsy”, scene taiate la montaj si alte bonusuri. Distribuit de Prooptiki Romania.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri