Banca Comerciala Romana (BCR) si partenerii sai sociali lanseaza proiectul educational BCR Sperante, o initiativa menita sa sprijine educatia muzicala a unor copii si tineri talentati dar cu mijloace financiare modeste. Proiectul a fost initiat de catre BCR si compania good.bee, cu sustinerea Radio Romania si se deruleaza in strans parteneriat cu ONG-urile Salvati Copiii si Romani CRISS.

Spectacolul marcheaza totodata debutul campaniei de strangere de fonduri pentru sustinerea financiara a educatiei copiilor si derularea etapelor viitoare ale proiectului. Pentru a intregi bugetul proiectului, BCR desfasoara o ampla campanie de antrenare a propriilor angajatii, precum si a cat mai multor clienti si parteneri de afaceri. Acestia pot contribui direct prin cumpararea CD-ului sau donatii si sponsorizari catre cele doua fundatii partenere.

“Suntem increzatori ca vom reusi sa strangem banii necesari pentru ca acesti copii sa-si dezvolte personalitatea si sa-si cultive talentul, transformand visul in realitatea unei cariere muzicale. Ei au de partea lor sustinerea unei companii puternice, a unor ONG-uri de renume, Salvati Copiii si Romani Criss, precum si un parteneriat strans cu Radio Romania. Impreuna putem face muzica sa se auda.” a precizat Ramona Chirila, Sef Departament Afaceri Comunitare BCR.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii

Proiectul BCR Sperante este inca o fateta a implicarii proactive a BCR in dezvoltarea comunitatii orin proiecte intrate deja in constiinta publica - Finantele Mele, Marea Enciclopedie, parteneriatul cu fundatia Salvati Copiii, Realitatile la Bani Marunti, Scoala de Bani etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri