Am luat-o tiptil pe urmele lui si am aflat de unde isi face batranul cumparaturile. Ei bine, Mosul merge in fiecare an la KIDEX cel mai vesel targ pentru copii, unde il asteapta o multime de elfi harnici, care ii pun la dispozitie produse de cea mai buna calitate pentru cei mici: alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine si suplimente, mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete si multe, multe altele.

Dragi copii,

L-am gasit pe Mos!

Am luat-o tiptil pe urmele lui si am aflat de unde isi face batranul cumparaturile. Ei bine, Mosul merge in fiecare an la KIDEX – cel mai vesel targ pentru copii, unde il asteapta o multime de elfi harnici, care ii pun la dispozitie produse de cea mai buna calitate pentru cei mici: alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine si suplimente, mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete si multe, multe altele.

La KIDEX e distractie, e veselie, iar Mosul se simte intotdeauna ca acasa.

Asa ca anul acesta, intre 3-6 decembrie 2009, toti copiii in frunte cu parintii si bunicii lor sunt asteptati ACASA LA MOS!

Mosul deja isi decoreaza casuta si pregateste in taina surprize pentru copiii de toate varstele care ii vor trece pragul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Spiridusi, reni, saniute cu clopotei, oameni de zapada, personaje de basm, jocuri, jucarii, jucarioare si un munte de acadele colorate ii asteapta pe copii cuminti, dar si pe cei mai poznasi la KIDEX.

Hehehe, Mosul, dragul de el, s-a gandit chiar si la parintii – ba... chiar si la viitorii parinti – care inca mai cred in magie si cadouri. Astfel, a organizat special pentru ei concursuri antrenante: Maratonul carucioarelor, Tombola frumusetii, Cea mai haioasa poza din burtica, Karaoke bebe si cate si mai cate alte minunatii...

Nu uita: iarna aceasta ai intalnire cu Mosu´ chiar la el acasa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri