Locul ideal in care poti sa descoperi si sa alegi alaturi de cei dragi decoratiunile perfecte pentru acest sfarsit de an este chiar Targul de Cadouri Tara lui Mos Craciun, ce te asteapta intr-o atmosfera calda si festiva in perioada 15 20 Decembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Locul ideal in care poti sa descoperi si sa alegi alaturi de cei dragi decoratiunile perfecte pentru acest sfarsit de an este chiar Targul de Cadouri “Tara lui Mos Craciun”, ce te asteapta intr-o atmosfera calda si festiva in perioada 15 – 20 Decembrie la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Va mai amintiti perioada in care globurile de Craciun se transmiteau de la o generatie la alta, iar cutia cu decoratiunile pentru Sarbatori era neschimbata in fiecare an? Sau perioada in care bradul era impodobit cu siraguri de popcorn, mere si nuci invelite in staniol? Varietatea decoratiunilor existente in zilele noastre a dat un plus de farmec Sarbatorilor de Iarna, alegerea globurilor sau aranjamentelor potrivite fiind un prilej de bucurie pentru orice familie in preajma Craciunului.

Impodobirea casei in perioada Sarbatorilor va fi mai usoara in acest an, si, indiferent de tematica aleasa, in “Tara lui Mos Craciun” vei gasi ceea ce cautai. Chiar si persoanele ce sunt in cautarea unui Craciun unic vor pleca multumite si incarcate dupa ce-au descoperit si achizitionat din multitudinea decoratiunilor handmade unicat.

Fie ca este vorba de impodobirea bradului, de alegerea cadoului perfect pentru persoanele apropiate sau chiar de inchirierea celui mai nastrusnic Mos, Targul de Cadouri “Tara lui Mos Craciun” este Sarbatoarea din mijlocul orasului pe care nu trebuie s-o ratezi.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.targ-craciun.ro!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri