Vacanta de vara a inceput si sute de mii de familii se pregatesc intens de calatorie, asa ca British Airways a pregatit o lista cu sfaturi importante pentru a imbunatati experienta zborului alaturi de copii.

British Airways se mandreste cu servicii de inalta calitate oferite familiilor cu copii. In cazul zborurilor lungi, compania aeriana are un meniu special pentru copii pe care parintii il pot comanda gratuit, inainte de zbor. De asemenea, copiii primesc pachete de joaca atunci cand isi ocupa locul inainte curselor de lunga durata.

De asemenea, British Airways va va ajuta si cu distribuirea locurilor inainte de deschiderea formalitatilor de imbarcare pentru a oferi familiilor locuri impreuna in drumul spre vacanta.

Carley Lear, prim ofiter si mama a doi copii, adauga: „Multi piloti, inclusiv eu, am devenit pasionati de zbor la o varsta frageda, asa ca de obicei ne face placere sa impartasim aceasta pasiune copiilor care vor sa afle mai mult. Copiii de toate varstele sunt bineveniti in cabina pilotilor. Cel mai potrivit moment este dupa aterizare, cand are loc debarcarea pasagerilor. Uneori avem abtibilduri si carti postale pentru copii si ne face mare placere sa le vorbim despre pilotarea avioanelor si sa le explicam la ce folosesc toate comenzile si butoanele de pe panoul de comanda. Copiii il pot chiar ruga pe pilot sa scrie in jurnalul lor de bord pentru juniori pe care il pot primi gratuit de la echipajul de bord in timpul zborului.”

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri