Am avut si noi cateva curiozitati despre viata lui Steve Jobs, familia lui, orice din afara Apple, si ne-am pus pe cautat informatii.

Poate ca multi considera ca Steve Jobs fara Apple nu ar exista, ca si atunci cand este singur cu familia lui nu se poate “rupe” niciodata 100% de compania gigant. Eu una sunt convinsa ca asa este, dar asta nu inseamna ca este un lucru rau sau bun. Unii reusesc sa faca in asa fel incat compania in care investesc professional sa fie mai mult decat locul de unde isi alimenteaza conturile bancare si fac din asta un mod de viata, un drum de la care nu se pot abate.

In alta ordine de idei, zilele trecute tot online-ul si nu numai vuia pentru ca Steve Jobs si-a anuntat demisia din functia de CEO la Apple, lasandu-l in locul sau pe Tim Cook. Jobs nu a plecat de tot din cadru companiei, nimeni nu cred ca isi poate imagina asta, ci a ramas in functia de “Chairman of the Board and Apple employee”, adica a devenit Presedintele Consiliului de Administratie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

La cine se intoarce el atunci cand ajunge acasa? Are copii? Sunt mici sau sunt mai mari? Cum se joaca Steve Jobs cu ai lui copii? Cum isi petrece timpul cu sotia lui? Eh, aceste intrebari “ne rodeau” pe noi, asa ca am inceput sa cautam informatii pentru a avea un raspuns macar la unele dintre ele, daca nu putem la toate. Nu ne pasa atat de mult de actiune Apple (desi statisticile ne-au aratat mereu grafice infiorator de ridicate) nici de produsele lor (desi recunosc faptul ca sunt mare fan), astazi ne intereseaza doar despre familia lui Jobs si ce face el atunci cand pleaca de la locul de munca. Am aflat faptul ca nu mananca niciun fel de alt tip de carne, decat peste, ca nu ofera bani cersetorilor, este fan Beatles si ca este budist. Am ajuns insa si la informatia potrivit careia computerul Lisa a fost numit dupa numele fiicei lui, dragut, nu?

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ghid pentru alegerea mobilierului interior Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri