2 Noiembrie 2011 publicat în Tati 15 share-uri

In perioada 20-22 octombrie a avut loc la Brasov Conferinta Internationala Medicala “Zilele Medicale Clinica Eva- Medlife”. Manifestarea a fost organizata de Clinica Eva-Medlife in colaborare cu Universitatea Transilvania.

In cadrul Conferintei a fost anuntata apropiata infiintare a Asociatiei Romane de Maternologie.

Aceasta Asociatie isi doreste sa aduca laolalta specialitati medicale si non-medicale diferite, ce au in centrul activitatii lor grija fata de mama si copil: medici de familie, pediatrii, neonatologi, ginecologi, psihologi, sociologi, nutritionisti, ONG-uri, etc.

Asociatia va elabora programe la nivel national de sprijinire a tinerilor parinti, de integrarea a copilului in familie

Stem SURE, compania daneza de recoltare celule stem, sprijina in mod activ Maternologia din Romania, asa incat a fost sponsor principal al acestui eveniment.

Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE, a fost prezent la deschiderea Conferintei si a rostit un discurs de felicitare adresat organizatorilor pentru aceasta extraordinara initiativa, afirmand totodata ca : “Stem SURE, Compania daneza de recoltare a celulelor stem, se implica cu mare bucurie si sustine in mod activ tinerii parinti in aceasta minunata activitate de a aduce pe lume si a creste un copil. Salutam initiativa Clinicii Eva-Medlife din Brasov de a organiza aceasta manifestare stiintifica si totodata apropiata infiintare a Asociatiei Romane de Maternologie.

Din punctul nostru de vedere, de astazi Maternologia include recoltarea celulelor stem ca act medical de egala importanta pentru viitorul copilului si al familiei, precum stabilirea alimentatiei corecte sau vaccinarea in primele luni de viata. Bancile de celule stem ar trebui sa acorde atentia cuvenita Asociatiei Romane de Maternologie cu atat mai mult cu cat obiectivele celor doua entitati sunt perfect superpozabile iar principalul beneficiar este noul-nascut!

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri