18 Martie 2013 publicat în Mami 60 share-uri

Din grija pentru cel mic si din dorinta de a-i oferi tot ceea ce este mai bun si potrivit pentru el, parintii intampina reale dificultati atunci cand trebuie sa aleaga o bona. Diana, Expert Garbo, va ofera sfaturi pretioase din experienta sa de mamica si va ajuta sa va ghidati mai usor alegerile.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Diana a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc

Diana Gamulescu - Expert Garbo

www.micolino.ro

Cum sa ne alegem bona

De indata ce ai aflat ca esti insarcinata, incepi sa faci planuri si sa te gandesti la viitorul, din care acum face parte, inca un mult dorit membru al familiei, bebelusul. Si pe langa pregatirile pentru nastere, liste de cumparaturi, bagaje pentru materniate, decorarea camerei pentru noul nascut si multe alte detalii, ajungi in clipa in care te intrebi ce vei face cand vine momentul sa te intorci la locul de munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Cum si mai ales cu cine il lasi? Cine va avea grija de el cat timp esti la servici, mai ales daca bunicii nu pot sari in ajutor si nici nu iei in calcul sa-l duci la cresa? Ce este drept, nu te grabesti sa gasesti si raspunsurile pentru ca ai vreme sa te preocupi de acest aspect mai tarziu, insa timpul trece si vine o zi cand iti dai seama ca trebuie sa gasesti rapid o solutie. Ce este de facut? De unde sa incepi? Cum si unde sa gasesti o bona? Sunt multe astfel de intrebari care iti inunda gandurile si pentru care te vei preocupa sa gasesti solutii.

Solutii in alegerea bonei

O solutie este sa incerci sa colaborezi cu agentiile specializate in plasarea de personal, insa trebuie sa stii ca sunt niste etape, care consuma timp si uneori nu lipsesc si situatiile neplacute. Tine de norocul personal, dar mai presus de acest aspect sunt foarte importante seriozitatea, profesionalismul si rigurozitatea agentiilor. Sunt situatii cand unele agentii de recrutare promoveaza o multime de servicii incluse in pachetul de consultanta si recrutare, dar se poate dovedi un total esec deoarece fie nu respecta profilul cautat, dar sunt prezentate ca sa fie justificat fee-ul, fie persoanele pot fi neserioase si se razgandesc si nu mai participa la procesul de recrutare, fara sa anunte in prealabil, fie sunt selectate si apoi testate si nu corespunde ‘auto-promovarea’ cu realitatea, fie au asteptari salariale mai mari decat un salariu mediu pe piata si nu ti le poti permite etc.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri