13 August 2012 publicat în Bebe 24 share-uri

Copilaria trece mai repede decat ne dam seama. Se intampla tuturor parintilor sa traiasca in amintire, nostalgia vremurilor cand ei insisi erau copii sau cand copiii lor erau la varsta nevinovata a "descoperirii" lumii. Va invit sa rememoram, cu zambetele de rigoare, etape fascinante din primii ani de viata ai uimitoarei fapturi umane. De acum va voi vorbi, eu, Copilul...

4. Ce de lume noua…prin jur!

Am doar 6 saptamani, dar stiu sa zambesc. Ii zambesc mamei, o recunosc indata si ea imi zambeste cel mai frumos. Pot daca imi arata, sa urmaresc un obiect deplasat de la dreapta la stanga.

Acum la 3 luni, va rog, lasati-ma sa-mi studiez manutele, nu vedeti ce interesante sunt!

Si tot acum daca-mi dati un obiect il prind degraba cu toata palma. Daca aud ceva, ma intorc dupa sunet! Si uite ce de jucarii vad la carucior!

5. Cine a schimbat meniul?

Am sase luni si “vreau sa mananc”, cu mana mea, normal!

Dar cine vine cu masa? E mami! De bucurie alcatuiesc si eu 2-3 silabe si chiar tin singur biberonul!

6. Perpetuum mobile

Hei! Va vad pe toti, ma ridic in picioare si stau asa singurel, la marginea patutului, fac pasi laterali, fara sa ma mai ajutati, doar am 9 luni! Nu se joaca nimeni cu mine bau-bau?

7. De-a v-ati ascunselea!

Cine ma mai prinde? Am implinit un an, merg de-abusilea si va spun 2-3 cuvinte, vreti sa ma ascultati?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

E adevarat, am un an jumate, sunt deja mare, imit animalele din ograda bunicilor, daca ma rugati frumos…si am uitat sa spun, de acum nu mai am probleme la mers.

Da, merg singur , doar la scari ma mai tine mami de manuta! Si sa stiti ca merg singur la olita, ca asa m-a invatat mami!

Peste putin cand voi avea 2 ani, va desenez linii, urc si cobor scari, fac propozitii…toti va veti minuna de mine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri