26 Noiembrie 2012 publicat în Bebe 3 share-uri

Iti prezentam 13 metode de succes pentru a calma plansul sau agitatia bebelusului! Descopera care i se potriveste cel mai bine!

Folositi miscari blande si ferme pe:

  • Manutele
  • Piciorusele
  • Spatele
  • Pieptul
  • Burtica
  • Fata bebelusului.

Rezultatele sunt garantate, atat pentru calmarea bebelusului, cat si a parintilor!

8 Ca intr-un marsupiu!

L-ai purtat noua luni in pantece, il poti purta si dupa nastere, in suporturi speciale pentru bebelusi ( sling-ul), care atarna peste umarul mamei si in care bebe poate fi plimbat peste tot.

In multe culturi, bebelusii sunt purtati astfel, in scop practic, pentru eliberarea mainilor mamei. Miscarile mamei, dar si pozitia bebelusului ca in uter, il ajuta sa se opreasca din plans.

9 Bate-l pe spate!

Cand bebelusul plange, inghite foarte mult aer, care ii poate “agrava” starea. Ia-l in brate, astfel incat capul bebelusului sa se sprijine pe umarul tau si bate-l pe spate cu miscari usoare, care sa-l linisteasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

10 Alaptarea

Plansul bebelusului anunta adesea ca ii este foame! Alaptarea la sanul mamei este una din cele mai eficiente si sanatoase metode de linistire a bebelusului. Dupa hranire , bate-l usor pe spate, pentru a elimina gazele.

sursa foto: sxc.hu; shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri