30 Octombrie 2013 publicat în Bebe 2 share-uri

Kidz.ro si Garbo te invita la concurs! Poti castiga un voucher in valoare de 400 de lei, cu care sa ii achizitionezi micutului tau cele mai frumoase lucrusoare sau alte obiecte de care acesta are nevoie.

Posteaza pe forumul Garbo, la subiectul “Concurs Kidz.ro”, ce produse ti-ai dori de pe Kidz.ro si poti

castiga un voucher in valoare de 400 de lei, cu care sa ii achizitionezi micutului tau cele mai frumoase lucrusoare. Atentie! Se vor lua in considerare doar raspunsurile relevante si postate numai in cadrul subiectului Concurs Kidz.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 28 octombrie – 25 noiembrie 2013, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe pagina de concurs in data de 26 noiembrie.

Kidz.ro – magazinul preferat al mamicilor si copiilor

www.Kidz.ro este un magazin online din reteaua Internetcorp, ce va pune la dispozitie o gama foarte variata de produse pentru copii si mamici, de la peste 60 de producatori de renume.

Indiferent ca este vara sau iarna, pe Kidz.ro veti gasi toate articolele necesare micutului vostru: hainute, carucioare, scaune de masina, mobilier, produse pentru alimentatie si ingrijire, jucarii etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vanessa Ressler: “Îmi doresc să fac lucruri frumoase și purtabile care să treacă testul timpului, să nu se perimeze foarte repede!” RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Au tras lozul norocos: zodii care vor câștiga bani în a doua jumătate a lui Februarie și început de Martie 2023

Va dorim mult succes!

Participa ACUM!

Foto bebe vesel@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri