Dacă ai un bebe, știi deja câte produse sunt utilizate pentru îngrijirea sa. De la cele cosmetice la biberon, schimburi și hăinuțe, toate sunt absolut necesare, chiar și atunci când te deplasezi în diverse locații. Fie că ieși la o plimbare, fie că mergi în vizită, acesta va avea mereu nevoie de câteva articole de bază. Pentru a veni în întâmpinarea mămicilor, producătorii au pregătit pachețelele utile pentru bebe, care includ protecții de pat, organizatorul de articole și cutiuța specială pentru amintiri.

Protecțiile speciale pentru pat au devenit în ultimii ani extrem de solicitate datorită eficienței ridicate și siguranței oferite micuților. Gama variată de echipamente dedicată protejării acestora cuprinde bariere, apărători laterale, bumpere împletite sau mini-bumpere. Bumperul împletit este unul dintre cele mai prietenoase articole pe care le poți utiliza pentru siguranța bebelușului tău. Aspectul foarte plăcut, la care contribuie atât materialele din care este confecționat, cât și culorile delicate îi oferă coordonatele necesare unui produs de succes.

Armonie și performanță într-un singur concept

Conceptul pe care se bazează realizarea unor protectii pat destinate copiilor implică caracteristici menite să atragă funcțional, estetic și tactil. Un bumper reușește să îmbine armonios toate aceste calități, fiind rapid acceptat de bebe. Structura sa împletită îl transformă într-un apărător pentru pătuț extrem de practic, pe toată perioada în care micuțul doarme sau se joacă. Este foarte lung, asigurând protecție pe întreaga lungime a patului, iar materialul este ultra soft, fiind perfect pentru a-l ține departe de cadrele dure din lemn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Pătuțul poate fi deseori pus la încercare de curiozitatea bebelușului, ceea ce declanșează accidentări și lovituri specifice vârstei. Căzăturile și lovirea de elementele decorative plasate pe conturul patului pot determina experiențe nu tocmai plăcute pentru piticotul tău. Aici intervin cele mai îndrăgite protecții de pat, bumperele împletite.

Acestea oferă protecție maximă și un somn liniștit în pătuț, împiedică lovirea bebelușului și îi protejează atât capul, cât și restul corpului. Sunt confecționate dintr-un material moale și plăcut la atingere, fiind disponibile în 3 dimensiuni: de 250 cm, 320 cm și 380 cm, ceea ce îți va permite să alegi exact produsul potrivit pentru dimensiunile patului. Înălțimea redusă oferă un nivel suficient de protecție, fără a limita prea mult spațiul vizual al celui mic. Acesta poate să exploreze în siguranță, fără să se accidenteze.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Protecție încă din primele luni de viață

Folosește aceste protecții de pat și pentru a realiza un cuibușor intim în primele luni din viața bebelușului. Îl poți aduce chiar și în patul matrimonial alături de tine, amplasând de jur împrejurul său bumperul împletit extrem de flexibil. Acesta îl va feri de eventualele lovituri accidentale sau de rostogolirea ta peste el în timpul somnului.

Este ideal în timpul călătoriilor sau când dorești să îl lași în grija bunicilor. Îl poți monta rapid, realizând cel mai sigur cuibușor pentru bebe, chiar și acasă la bunicii săi. Cu ajutorul unui bumper împletit, și aceștia vor sta mai relaxați, ori de câte ori micuțul va dormi în casa lor. Oricât de agitat ar fi somnul său, bumperul nu îi va permite apropierea de ramele mobilierului sau căderea de la nivel.

Achiziționează pachetul necesar lui bebe și profită de promoțiile senzaționale oferite. Cele mai sigure și prietenoase protecții pat vor fi incluse în aceste pachete, pentru a-ți mai lua din grijile de părinte.

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri