Alaptarea este benefica atat pentru mama cat si pentru bebelus- ea necesita anumite accesorii, dar si exercitiu si indemanare din partea mamei pentru a fi facuta corect.
Crema cu lanolina sau glicerina se poate dovedi utila atunci cand sanii sunt durerosi sau iritati si poate accelera vindecarea.

Imbracamintea pentru alaptat consta in sutiene de sustinere a bustului, sutiene, bluze si camasi de noapte cu deschidere speciala pentru a face alaptatul mai usor si a face alaptatul in public mai putin jenant.

Sticle, biberoane, tetine si aparatori pentru tetine pentru stocat laptele muls- acestea se pot dovedi foarte utile daca esti ocupata si mergi si la serviciu. Recipientele de stocare a laptelui trebuie mentinute curate si spalate inainte de fiecare folosire, sau chiar sterilizate pentru a evita contaminarea laptelui.

Un prosop special pentru alaptat, din bumbac, intotdeauna curat si moale este extrem de util si te poate ajuta sa nu te murdaresti de lapte.

Balansoarul este optional, bineinteles nu toata lumea are spatiu sau isi doreste un balansoar. Dar trebuie sa stii ca balansoarul este locul ideal pentru alaptare, oferind pozitia corecta, iar miscarea lina ii va face placere si mai mare lui bebe sa suga la san.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri