Chiar inainte de a se naste bebe ar trebui sa incepi sa cauti un bun pediatru, deoarece ingrijirea si sanatatea micutului tau este un lucru extrem de important.
Chiar inainte de a se naste bebe ar trebui sa incepi sa cauti un bun pediatru, deoarece ingrijirea si sanatatea micutului tau este un lucru extrem de important.

Atunci cand incepi sa cauti un bun pediatru ar trebui sa ceri referinte, sa iti intrebi ginecologul, prietenii si rudele daca nu cumva stiu un doctor bun pentru prichindei pe care pot sa-l recomande cu incredere.

Deoarece ii “inmanezi” sanatatea micutului tau acestui om, ar trebui sa poti avea incredere deplina in el si sa fii convinsa ca tot ceea ce face este spre binele lui bebe. Fii convinsa ca doctorul a absolvit o scoala de specialitate si este indeptatit sa practice pediatria.

Un criteriu dupa care te-ai mai putea orienta ar fi distanta fata de casa, fiind recomandat sa alegi un pediatru care are cabinetul mai aproape de tine.

Dupa toate aceste selectii, vei ramane cu 2-3 optiuni maxim si din ele va trebui sa alegi pe cel care iti va consulta bebelusul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Este important sa stii ca medicul:

• are experienta in domeniu (cati ani si-a practicat meseria)
• este dispus sa dea consultatii prin telefon
• este dispus sa faca vizite la domiciliu
• poate face consultatii in weekend
• are si alti medici in echipa- daca el este in concediu sa stii sigur ca ai la cine apela
• are un program corespunzator cu al tau
• durata unei consultatii este de cel putin 20 de minute
• pentru unele mamici este mai incurajator daca medicul este femeie sau daca are copii deoarece atunci stie sa se poarte mai bine cu copiii
• daca are cabinet, atunci acesta sa fie curat, personalul sa fie amabil si saritor
• isi respecta programarile si astfel nu trebuie sa astepti mult pentru a fi primita cu bebe la consultatie

In timp, relatia cu pediatrul si asistenta acestuia va merge foarte bine, deoarece veti ajunge sa va cunoasteti mai bine. Pentru ca relatia sa fie cat mai buna, trebuie sa fii sincera cu medicul, spune-i tot ceea ce te framanta, politicos si fara ocolisuri. Asa problemele vor fi rezolvate si nu vor mai exista neintelegeri.
Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Daca simti in vre-un fel ca tu si pediatrul sunteti incompatibili, atunci mai bine ai cauta altul, deoarece o relatie tensionata nu ajuta cu nimic bebelusul. Medicul si parintele trebuie sa comunice, sa isi uneasca fortele pentru binele si sanatatea copilului.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri