14 Noiembrie 2011 publicat în Bebe 19 share-uri

Ingrijirea naturala a bebelusului, pas cu pas, incepe din prima clipa de viata si de aceea trebuie sa-i acordam atentia cuvenita. Masajul si gimnastica bebelusului sunt foarte importante, mai ales in primul an de viata, deoarece treptat se face transferul de la pozitia fetala-intrauterina la un mediu nou de viata ce trebuie explorat.

Deoarece asisti la aparitia tot mai frecventa de noi si noi produse pe piata cosmeticelor, este firesc sa acorzi atentie la tot ceea ce ar trebui sa fie potrivit pentru acest moment special pe care il traiesti alaturi de bebelus. Orice ai alege, este bine de stiut ca produsul respectiv trebuie sa fie special conceput pentru copii, sa nu contina alcool, coloranti artificiali sau parfum si sa fie testat dermatologic pentru a nu irita pielea delicata si sensibila a bebelusului. Toate aceste criterii sunt indeplinite de toate produsele din gama Weleda baby.

Specialistii considera masajul si gimnastica bebelusului drept forme terapeutice de joaca, un fel de primii pasi spre socializare. De aceea, este recomandat ca acestea sa fie facute periodic sau zilnic de catre mama, acasa, dupa ce a fost instruita in prealabil de un profesionist calificat sau daca este posibil, chiar de un terapeut sau maseur.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Cele mai indicate produse pentru masajul bebelusului sunt uleiurile de corp. Acestea ofera hidratare si hranire de lunga durata. Este bine sa-i faci masaj bebelusului cu uleiul de corp seara, dupa baita, pentru ca acesta sa hidrateze intensiv si sa poata fi absorbit de piele pe parcursul noptii. Consistenta fluida permite ca masajul sa fie usor de facut.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri