In functie de zodia sub care s-au nascut, copiii au anumite caracteristici. Copilul Fecioara este ordonat, Berbecutii sunt lideri innascuti iar copilul Balanta este preferatul tuturor. Alfa mai multe despre personalitatea copilului tau in functie de zodia sa.

Personalitatea copilului tau in functie de zodie

Horoscopul Personalitatii: Copilul Berbec

Lider innascut, copilul Berbec este plin de energie tot timpul si activ. Nu te mira de sotiile lui. El este un copil extrovertit, prietenos, inteligent si se face usor remarcat atunci cand intra intr-o camera. Actioneaza ca un magnet atunci cand se afla printre ceilalti copii, insa el ii va alege numai pe cei pe care ii va putea conduce. Are un temperament vulcanic, deci e posibil sa se supere destul de repede, dar ii va trece la fel de repede. Este un copil curios, inventiv, cu o imaginatie bogata si cu un spirit aventuros. Desi are o inteligenta nativa iesita din comun, uneori trebuie putin impins de la spate pentru ca el nu isi da interesul decat pentru domeniile care il intereseaza.

Horoscopul Personalitatii: Copilul Taur

Copilul Taur este un invingator. El se va lupta pentru pozitia sa in familie, in fata blocului printre copii, la gradinita, la scoala etc. De asemenea, acest copil este iesit din comun de incapatanat. Stie ce isi doreste si nu ii este deloc frica sa isi urmeze drumul, chiar daca asta inseamna sa se puna impotriva tuturor. Si totusi, copilul Taur este iubitor, plin de afectiune fata de persoanele dragi din viata lor. Baietii Taur sunt foarte baietosi, iar fetitele sunt foarte feminine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari

Horoscopul Personalitatii: Copilul Gemeni

Acest copil are o imaginatie foarte bogata si ii va fascina pe copiii din jurul lui cu povestile sale fabuloase, pline de umor. El este prietenul tuturor pentru ca este foarte deschis, prietenos si interesant. Este un vorbaret. Este un copil foarte curios, deci nu te uimi daca la fiecare vizita pe care o faceti pe undeva, va dori sa caute in toate sertarele. Curiozitatea lui va fi si motivul pentru care isi va dezvolta cunostintele, va invata sa citeasca inaintea celorlalti copii. Din cauza dualitatii de care este dominat, el va cauta echilibrul in ceea ce face.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri