In functie de zodia sub care s-au nascut, copiii au anumite caracteristici. Copilul Fecioara este ordonat, Berbecutii sunt lideri innascuti iar copilul Balanta este preferatul tuturor. Alfa mai multe despre personalitatea copilului tau in functie de zodia sa.
Horoscopul Personalitatii: Copilul Rac

Acest copil are o intuitie iesita din comun. El este foarte sensibil, iubitor si foarte grijuliu cu persoanele pe care le pretuieste. Este foarte atent cu ceea ce se petrece in jurul lui pentru ca are un spirit de observatie foarte fin si o memorie de lunga durata. Copilul Rac iubeste scrisul si cititul, deci e posibil sa aveti in familie un maestru al cuvintelor.

Horoscopul Personalitatii: Copilul Leu

Copilul Leu iubeste sa fie in centrul atentiei, tocmai de aceea el este un copil popular care ii mobilizeaza pe cei din jurul lui. Nu are alta pozitie in grupul de prieteni decat cel de lider. Nu isi doreste sa ii spuna nimanui ce sa faca sau sa nu faca. Ar fi sub el. Este fericit daca toata lumea ii canta in struna. Foarte interesant la acest copil este ca de mic stie ce este demnitatea si mandria si nu isi va afisa slabiciunile in fata celorlalti. El nu va plange in fata celorlalti copii pentru ca are niste aparente de salvat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Horoscopul Personalitatii: Copilul Fecioara

Este un copil linistit care se poate juca ore in sire fara sa aiba nevoie de atentie din partea voastra. Asta nu inseamna ca nu ii pasa de ceea ce se intampla, caci ii pasa si observa cu usurinta ce se petrece in jurul lui. Are un simt al observatiei foarte ascutit, si pentru ca este sincer, iti va spune ce nu ii place. Este un copil in care poti sa ai incredere si este foarte ordonat. El este copilul tipicar care isi aduna hainutele si care aranjeaza tot. Copilul Fecioara ar putea fi foarte dificil atunci cand vine vorba de mancare. Acest copil este muncitor, perseverent si indragit de ceilalti copii.

Horoscopul Personalitatii: Copilul Balanta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri