In functie de zodia sub care s-au nascut, copiii au anumite caracteristici. Copilul Fecioara este ordonat, Berbecutii sunt lideri innascuti iar copilul Balanta este preferatul tuturor. Alfa mai multe despre personalitatea copilului tau in functie de zodia sa.
Nu exista copil mai sociabil decat copilul Balanta. Iubeste sa fie inconjurat de copii si are un cerc de prieteni vast in care sa se desfasoare. El este mereu cu zambetul pe buze, este bun si naiv, tocmai de aceea se vor gasi copii care sa profite de ei. Parintii trebuie sa ii invete pe acesti copii ce sa spuna, cum sa spuna si cand sa spuna, in functie de situatie. Copilul Balanta este un prieten de incredere care se bucura de iubirea celor din jur.

Horoscopul Personalitatii: Copilul Scorpion

Inteligenta, curaj si corectitudine: acestea sunt calitatile pe care copilul Scorpion le poseda. Este un copil fermecator care nu accepta sub nicio forma cand i se spune nu. Parintii trebuie sa il disciplineze, dar fara a-l brusca. Acest copil este putin rautacios din fire, asadar parintii ar trebui sa il invete ca e frumos si bine sa ierti, sa treci cu vederea anumite aspecte si ca nu este bine sa fi razbunator. Este un copil care isi alege cu grija prietenii, dar cei pe care si-i alege se bucura de toata increderea si iubirea lui. De asemenea, copilul Scorpion este plin de curaj si mereu actioneaza cu neinfricare, imbarbatandu-i pe ci lasi ori fricosi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Horoscopul Personalitatii: Copilul Sagetator

Unul din cei mai blanzi nativi din zodiac, Sagetatorul este tolerant, ingaduitor si indulgent. El este prietenul tuturor copiilor si este o sursa nesecata de bunadispozitie. Ii plac copiii la fel de comunicativi si jucausi ca si el, si persoane care sa ii arate ca il iubesc. Nu ii plac deloc persoanele care nu ii arata afectiune si dure care ii taie pofta de joaca si de ras. El este pasionat de tot ceea ce e nou: oameni noi, locuri noi, situatii noi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri