16 Aprilie 2012 publicat în Copil 11 share-uri

Vacanta mult asteptata a batut la usa iar tu si copilul tau puteti profita de timpul acesta liber pentru a va juca impreuna. Iata cateva idei de activitati distractive si inteligente pentru copii in vacanta de Pasti.

Viziteaza un oras diferit

Iata o idee buna atat pentru copii dar si pentru parinti. Urcati-va in masina sau in tren si porniti spre o destinatie noua. Luati cu voi o harta (sau un telefon performant cu GPS) si explorati locuri noi, muzee noi, degustati din bunatatile locale si faceti pe detectivii. O sa fie distractiv!

Clubul de fotografie

Atunci cand eram mica ma jucam in continuu cu aparatul de fotografiat al tatei (toata ziua si nu exagerez). Ma fascinau luminile, imaginile si oamenii. Copii sunt foarte atrasi de aparatul foto asa ca puteti profita de aceasta pasiune frageda pentru a-l invata pe cel mic sa faca niste fotografii frumoase pe care le va privi cu drag cand va creste.

Desenatul cu creta colorata

Inca o activitate indragita de copii. Luati-i copilului o cutie de creta colorata si mergeti in parc sa desenati pe asfalt. Poate o sa descoperiti un talent ascuns al copilului vostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Jocuri de dezvoltare a inteligentei

Si am ajuns la zilele ploaie (pe care nu ni le dorim sub nicio forma).. Sunt activitati frumoase pe care le putem avea daca nu avem noroc de vreme buna. Puteti oricand sa va jucati Monopoly, de exemplu, sah, Nu te supara frate, Scrabble, Mima sau alte jocuri asemanatoare. Faceti echipe si distrati-va impreuna!

Clubul de carte

Tot la zile ploioase am ramas. Inca o activitate pe care o puteti intreprinde este crearea unui club de carte in care sa cititi impreuna povesti.

Distractie placuta!

Kidz.ro iti recomanda mai multe articole despre copii:

15 Jucarii irezistibile - Cadouri ideale pentru copii

Cum si cu ce se mai joaca copiii?

6 Sporturi educative de vara pentru copilul tau

Jocuri care dezvolta inteligenta copilului tau

Cum dezvolti creativitatea copilului tau?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri