30 Aprilie 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Ce parere au parintii despre animalele de companie atunci cand apare un bebelus?

E ok ca un bebelus sa creasca cu un animal de companie?

Ovidiu, tatic de fetita, spune ca se gandeste de ceva timp la un caine si pana acum nu a facut acest pas pentru ca ii e teama de momentul in care cainele se va imbolnavi sau va inceta din viata. Nu stie cum ii va explica fetitei lui asta si (ramane doar intre noi) cred ca ii e mai tare frica de sentimentele sale fata de prietenul care nu poate vorbi.

Andra, mamica de baietel, spune ca un animal de companie nu este o optiune pentru moment. “Nu am loc intr-un apartament pentru un caine sau o pisica, de fapt pentru un caine, pentru ca pisica nu vreau. Daca ne vom muta la casa situatia se schimba radical. Eu visez la un caine mare si nu vreau sa-l chinuiesc in cateva camere”

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Sursa foto Front shutterstock.com 9152014 din 11.28.2008, Main: sxc.hu

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu ne este permis niciodată ca părinți să invalidăm emoțiile copiilor noștri, să le ocolim, să ne lăsăm stânjeniți de exprimarea lor emoțională. Interviu cu Georgiana Spătaru, psiholog și terapeut, despre emoțiile copiilor noștri Cele mai frumoase citate despre frați și surori, menite să unească și mai tare legătura dintre voi Sfântul Paisie: Parastasul cel mai bun pe care îl putem face pentru cei morţi este viaţa noastră petrecută cu luare aminte. Cei adormiţi se bucură atunci când un urmaş de-al lor se află lângă Dumnezeu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri