27 Aprilie 2012 publicat în Copil 9 share-uri

Daca ramaneti la sfarsit de saptamana in Bucuresti, va invitam la premiera oficiala a unui nou spectacol: Carolina si poneiul!

Comunicat de presa

Duminica, 29 aprilie, de la ora 11.00, la sala Rapsodia de pe Lipscani, spectatorii vor putea urmari, in premiera oficiala, un nou spectacol al Teatrului Ion Creanga: Carolina si poneiul de Laurentiu Budau, adaptare scenica de Cornel Todea.

Reprezentatia ne spune povestea unui copil care are nevoie de afectiune pentru a

creste fericit, iar intreaga actiune se desfasoara in lumea fantastica a circului Stromboli. Din aceasta trupa face parte si familia Carolinei, fetita care, desi are 14 ani, arata ca la 6. Micuta a incetat sa mai creasca pentru ca nu mai simte atentia parintilor si este coplesita de certurile acestora.

Cu siguranta, dupa ce facem cunostinta cu familia Carolinei, ar trebui sa ne dam, inca o data, seama de importanta unor lucruri care, acum, ni se pot parea banale: discutiile cu cei mici, plimbarile alaturi de intreaga familie, jocurile, cititul etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Speram ca micii spectatori si parintii lor, deopotriva, sa iubeasca noua poveste a Teatrului Ion Creanga, o poveste care vorbeste despre familie, prietenie si solidaritate.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri