Cine este urmatorul Steve Jobs? Eu una cred ca Thomas Suarez va ajunge si mai mare decat Jobs.

Dezvoltator de aplicatii la doar 12 ani

Ce face un copil care este atras de tehnologie? Am putea raspunde cu o mie de lucruri: petrece mult timp in fata unui computer, se joaca multe jocuri video, este prezent pe retelele de socializare chiar daca nu a implinit deja varsta necesara pentru a avea voie sa faca asta etc.

Si chiar daca de cele mai multe ori povestim cu tristete in glas despre faptul ca cei mici sunt mult prea atrasi de tehnologie in comparatie cu jocurile asa cum le stim noi, cu interactiunea din lumea reala, iata ca exista si exemple demne de urmat.

Urmatorul Steve Jobs

Unii spun ca Thomas Suarez este urmatorul Steve Jobs, dar eu sincer cred ca va realiza mult mai multe decat cel care a pus bazele Apple. De ce? Pentru ca la doar 12 ani este un dezvoltator de aplicatii. Si asta nu este tot. Dupa ce a invatat sa faca aplicatii, a inceput sa-i invete si pe alti copii de varsta lor sa dezvolte soft, in cadrul unui program ce se desfasoara in scoala sa. Doar ganditi-va la faptul ca la 9 ani el a downloadat iOS Developer ToolKit si a inceput sa invete limbaje de programare precum Python, Java sau C.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri