Unde mergem sa patinam cand afara e cald?

12:05, 11 Mai 2012 publicat în Copil

Pe ideea “daca e frig nu ne place, daca e cald atunci vrem iarna” zilele acestea temperaturile au fost cam ridicate, deci avem nevoie de ceva care sa ne racoreasca.

Si ce ne racoreste mai bine decat gheata? Cat mai multa sa fie! Avem cata vrem la pationarele indoor, care functioneaza de minune indiferent cat de cald sau cat de frig este afara.

Pe ideea “poa’ sa ninga, poa’ sa ploua, noi avem patine” sunt trei pationare acoperite (de care stiu eu) deschise in Bucuresti.

Citeste si:
Tendințe în modă: DECUPAJELE - trendul seducător al primăverii 2021!
Tendințe în modă: DECUPAJELE...

Primul ar fi cel din interiorul Complexului Sportiv Lia Manoliu – Nationalei de hochei pe gheata. Nu avem acces aici zilnic, ci doar joia de la ora 18:00 la 20:00 si la final de saptamana, sambata de la 11:00 la 13:00 si duminica de la 18:00 la 20:00.

Unul de care cred ca ati auzit daca nu l-ati si vazut cu totii este cel din Afi Palace Cotroceni care are un program special incepand cu 7 mai: in fiecare zi de luni intre orele 18:00 – 21:15 programul normal cu publicul este oprit pentru desfasurarea antrenamentelor de hochei juniori a cluburilor “Triumf Bucuresti” si “Soimii Bucuresti”. Ne ramane in schimb o gramada de timp, pentru ca patinoarul este deschis zilnic de la 10:00 pana noaptea, iar in weekend de la ora 11:30 pana dupa miezul noptii.

Citeste si:
Întâmpină primăvara cu atitudine! Vino în ParkLake și cucerește un...
Întâmpină primăvara cu...

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri