14 Mai 2012 publicat în Copil 17 share-uri

Ce poate fi mai frumos decat sa punem umarul la treaba pentru un loc destinat copiilor si familiilor?

Gradina Copiilor este un proiect tare frumos ce va fi lansat la inceputul lunii care vine in Gradina Botanica „Dimitrie Brandza”. Iar pentru amenajarea locului suntem invitati cu totii (singura conditie este sa avem peste 14 ani) sa oferim o mana de ajutor.

Sa le luam pe rand: Gradina Copiilor va fi un spatiu special destinat activitatilor de educatie ecologica, un spatiu in care copiii de toate varstele se vor juca si vor invata tot felul de lucruri despre natura – adica un loc perfect pentru serile lungi de vara petrecute in familie.

Pentru amenajarea acestui loc frumos insa e nevoie de ajutor, asadar se cauta voluntari. In acest final de saptamana si week-end-ul care vine, cei care vor sa ajute se aduna la Gradina Botanica pentru a transforma locul in unul numai bun de primit copii.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri