12:05, 21 Mai 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Cea mai frumoasa bicicleta este aceea care ii place copilului! Daca inca nu v-ati hotarat asupra bicicletei sau tricicletei pe care sa o cumparati copilului vostru, poate va inspira 'motocicleta neomoto' !

In familia noastra, acum aproximativ 2 ani, si-a facut aparitia un ‘personaj’ foarte important. In acel moment doar ne-am bucurat de aspect si de faptul ca micuta noastra (care tocmai implinise 1 an) se bucura, vorba aceea: “ca un copil”. Sa va prezint personajul care ne-a facut zilele mult mai fericite, drumurile in parc mai placute si iarna petrecuta in casa mai consumatoare de energie: ‘motocicleta’ Neomoto de la Imaginarium.

Poate va intrebati de ce ne-am dorit o bicicleta fara pedale (in locul unei triciclete evolutive – cu maner pentru parinte)? In primul rand, pentru copilul nostru energic, nu s-ar fi potrivit altceva, la acea varsta. Descoperise mersul, nu statea in carucior nici 5 minute, avea nevoie sa-si consume energia intr-un mod constructiv, doream sa gasim o modalitate de deplasare care sa o si motiveze. Asa am ajuns la concluzia ca o bicicleta fara pedale i s-ar potrivi foarte bine. Din pacate ne-am lovit putin de faptul ca fetita noastra era putin inaintea putintelor ei si in acel moment, o bicicleta cu roti subtiri si chiar daca nu foarte grea, i-ar fi dat clar de furca. Am gasit motocicleta Neomoto, cu rotile suficient de groase cat sa aiba stabilitate, foarte usoara si fara pedale, asa cum ne doream pentru ea.

Citeste si:
Cum să vindeci și să îmblânzești o minte perfecționistă
Cum să vindeci și să...

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri