21 Mai 2012 publicat în Copil 13 share-uri

Cea mai frumoasa bicicleta este aceea care ii place copilului! Daca inca nu v-ati hotarat asupra bicicletei sau tricicletei pe care sa o cumparati copilului vostru, poate va inspira 'motocicleta neomoto' !

In familia noastra, acum aproximativ 2 ani, si-a facut aparitia un ‘personaj’ foarte important. In acel moment doar ne-am bucurat de aspect si de faptul ca micuta noastra (care tocmai implinise 1 an) se bucura, vorba aceea: “ca un copil”. Sa va prezint personajul care ne-a facut zilele mult mai fericite, drumurile in parc mai placute si iarna petrecuta in casa mai consumatoare de energie: ‘motocicleta’ Neomoto de la Imaginarium.

Poate va intrebati de ce ne-am dorit o bicicleta fara pedale (in locul unei triciclete evolutive – cu maner pentru parinte)? In primul rand, pentru copilul nostru energic, nu s-ar fi potrivit altceva, la acea varsta. Descoperise mersul, nu statea in carucior nici 5 minute, avea nevoie sa-si consume energia intr-un mod constructiv, doream sa gasim o modalitate de deplasare care sa o si motiveze. Asa am ajuns la concluzia ca o bicicleta fara pedale i s-ar potrivi foarte bine. Din pacate ne-am lovit putin de faptul ca fetita noastra era putin inaintea putintelor ei si in acel moment, o bicicleta cu roti subtiri si chiar daca nu foarte grea, i-ar fi dat clar de furca. Am gasit motocicleta Neomoto, cu rotile suficient de groase cat sa aiba stabilitate, foarte usoara si fara pedale, asa cum ne doream pentru ea.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri