Daca la tara sau in locuri unde sa avem animale ajungem mai greu, macar pe telefon sa avem sunetele necuvântatoarelor…

“Onomatopoeia – La tara” – asa se numeste aplicatia care aduce toate animalele dintr-o ferma pe telefonul mobil. De data aceasta nu povestim despre un terminal cu iOS, ci despre un telefon care functioneaza cu Android. Aplicatia este una gratuita si chiar daca denumirea este destul de greu de pronuntat la o prima vedere, va asigur ca aplicatia nu e deloc greu de folosit, cu atât mai mult onomatopeele descoperite in aplicatie nu sunt deloc greu de retinut de catre copii.

Din pacate, foarte multi dintre noi locuiesc la bloc, iar “la tara” pentru unii inseamna un orasel ceva mai mic, unde sunt mai putine blocuri si in cel mai bun caz bunicii stau la curte, dar nu se pune problema de animale de curte. Cum cei mici trebuie sa invete din timp cum face fiecare animal, e clar ca trebuia sa existe si o optiune la indemâna. Asta asa… pâna la prima vizita intr-o ferma de animale, pentru ca, sa fim seriosi, nu cred ca se pune in discutie ca cei mici sa invete cum face un animal doar dintr-o aplicatie si sa nu auda sunetele in realitate…

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Telefonul mobil devine ferma de animale cu Onomatopoeia.