12:05, 25 Mai 2012 publicat în Copil 1 share-uri

De Ziua Internationala a copiilor, copiii sunt incurajati sa isi doneze pantofii pe care nu ii mai poarta copiilor care au nevoie.

Comunicat de presa

De Ziua Internationala a copiilor, ECCO ii incurajeaza pe cei care trec pragul magazinelor sale sa doneze pantofii pe care copiii lor nu ii mai poarta, in cadrul campaniei caritabile „Copii pentru copii”. Peste 200 de copii aflati in grija asociatiei „Ana si Copiii” din Bucuresti se vor bucura de pantofii adusi in magazinele ECCO pana pe 10 iunie.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Oricine poate dona pantofii ramasi mici copiilor lor, in magazinele ECCO din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Constanta si Cluj-Napoca, intre 18 mai si 10 iunie 2012. Ca o recompensa pentru gestul lor, ECCO ofera o reducere de 10% la cumpararea unei perechi de pantofi din noua colectie ECCO pentru copii. Pantofii donati in timpul campaniei vor fi apoi triati, igienizati si reconditionati.

Donatiile vor merge in final catre copiii aflati sub grija asociatia Ana si Copiii din Bucuresti, care deruleaza programe menite sa impiedice abandonul scolar si familial. Infiintata in urma cu 6 ani, asociatia se ocupa de 250 de copii provenind din familii numeroase, fara posibilitati financiare, din Bucuresti si din zonele limitrofe. Prin programele asociatiei, copiii primesc regulat rechizite, imbracaminte si o masa calda si sunt ajutati la lectii, in timp ce parintii lor sunt consiliati si ajutati sa isi gaseasca slujbe. Mai multe informatii despre programele asociatiei Ana si Copiii se gasesc pe siteul www.anasicopiii.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/anasicopiii.

Citeste si:
5 lucruri uimitoare despre dezvoltarea fătului în uter
5 lucruri uimitoare despre...

„Pentru o familie cu multi copii si fara posibilitati materiale, cumpararea unei perechi de pantofi este un adevarat efort. Nu de putine ori, doi frati impart aceeasi pereche de pantofi: unul din ei poarta incaltarile dimineata, la cursuri, iar celalalt frate incalta aceeasi pereche de pantofi dupa-amiaza, cand merge la scoala. Campania ECCO Copii pentru copii este binevenita pentru cei 250 de copii aflati in grija noastra”, spune presedintele asociatiei „Ana si Copiii”, Mihaela Voivozeanu.
 

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Foto fr si main: By file404 /Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri