La Gradina Zoologica din Bucuresti, sarbatoarea de Ziua Copilului se prelungeste!

Comunicat de presa

Digital Zoo organizeaza sambata, pe 2 iunie, Ziua Copilului la Gradina Zoologica din Bucuresti, un eveniment unde sunt asteptati cei mici si cei mari, incepand cu ora 10.00. Organizatorii le-au pregatit invitatilor o multime de surprize: picturi pe fata, baloane colorate, jocuri, concursuri, o minidiscoteca si multe, multe altele care garanteaza distractia copiilor.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Gradina Zoologica Bucuresti, Bucuresti FM si Compania de Librarii Bucuresti.Toti copiii beneficiaza pe 2 iunie de intrare gratuita la Zoo, pentru a-si putea revedea si admira prietenii din lumea animalelor, printre care: tigroaica Luna – singurul tigru nascut la Zoo Baneasa, lemurianul Ajambul sau pelicanul Gogu, care a implinit recent varsta de 7 ani!

„Ne dorim sa le facem copiilor un cadou special de ziua lor si credem ca am gasit formula ideala – un eveniment de care isi vor aminti cu drag. Platforma Digital Zoo, unul din proiectele definitorii ale companiei noastre, aduce in acelasi loc iubitori de animale, mici si mari, dornici sa descopere lucruri interesante si noutati despre rezidentii de la Zoo Baneasa.”, declara Ariana Badin, Director Comunicare, Marketing si PR, UPC Romania.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri