4 Iunie 2012 publicat în Copil 6 share-uri

Horoscopul copiilor: Ce aduc astrele in luna Iunie pentru micutii nostri? Hai sa aflam ce ne spune Zodiacul Copiilor pentru Luna Iunie!

Zodiac pentru copii: Fecioara

Copilul Fecioara rasufla linistit ca anul scolar s-a terminat si este bucuros ca are mai mult timp sa citeasca si sa se joace. Nu ar fi o idee rea sa il duceti la bunici sau la tara pentru a-si mai petrece timp in mijlocul naturii. O sa ii placa si o sa isi faca noi prieteni.

Zodiac pentru copii: Balanta

Aceasta vara se anunta a fi una foarte activa pentru copiii Balanta. Ei isi vor dori foarte mult sa faca sport, sa calatoreasca, sa citeasca, sa se inscrie in cluburi de activitati, sa se joace cu prietenii sai sau sa lege noi prietenii. Aveti grija sa doarma la pranz si sa manance bine pentru a avea energie sa faca tot ce isi doreste.

Zodiac pentru copii: Scorpion

Micul Scorpion se pregateste de sfarsitul de an scolar si parca ii pare rau ca nu o sa isi mai vada colegii atat de des. Aceasta este vara in care isi va dori sa aiba proprii banuti, asa ca il puteti ruga sa aiba grija de treburile casei in schimbul unei sume cu care sa isi satisfaca micile capricii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodiac pentru copii: Sagetator

Aceasta luna nu este una tocmai buna pentru micii nativi din Sagetator pentru ca vremea schimbatoare le aduce probleme de sanatate (raceli in general). Nici pe terenul de joaca lucrurile nu vor fi tocmai in regula. Exista sanse sa se certe cu cel/cea mai bun/a prieten/a. Incurajati-l sa se impace si sa se bucure de vacanta.

Zodiac pentru copii: Capricorn

Sfarsitul de an scolar se anunta a fi inca un succes pe lista micutului Capricorn muncitor, lucru care, evident, il face bucuros. Este mai ordonat decat de obicei si probabil va dori sa isi schimbe cate ceva prin camera (sa o decoreze cu tablouri pictate de el, cu imagini frumoase etc.), asa ca faceti-i pe plac. In plus, este o perioada foarte creativa pentru ei iar inscrierea intr-un club artistic s-ar putea sa fie o decizie buna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri