11 Iunie 2012 publicat în Copil 13 share-uri

Luna iunie aduce copiilor si tinerilor o reducere substantiala la testul de intoleranta alimentara.

Luna iunie aduce copiilor si tinerilor o reducere substantiala la testul de intoleranta alimentara. Asadar, prin intermediul cardului de fidelitate Sensiblu, copiii si tinerii cu varste cuprinse între 2 si 18 ani, pot efectua analiza medicala York Test la un pret special de 299 Euro, cu o reducere de 100 de Euro fata de pretul de lista. Pachetul promotional consta în prelucrarea probelor de sange la Laboratoarele York Test din Anglia, consultanta gratuita de specialitate oferita de un medic consultant în nutritie York Test, interpretarea rezultatelor precum si recomandarea unei diete personalizate în functie de rezultat. Conform unui studiu recent efectuat de York Test Romania, 8 din 10 romani sufera de intoleranta alimentara, iar 3 din 4 copii nu asimileaza corespunzator laptele de vaca si albusul de ou, pe lista alimentelor incriminate afladu-se de asemenea si alimente precum drojdia si glutenul.


“Ca parinti ne gandim la sanatatea si binele copiilor nostri înainte de toate. Este foarte important sa fim informati si sa gasim cele mai bune solutii. Deseori, simptome precum somnul agitat, balonarile, urticaria, roseata, eruptiile cutanate sau varsaturile, pot fi reactiile intolerantei alimentare. Testul de intoleranta alimentara York Test ofera solutia simpla si optima, cu ajutorul lui parintii putand afla ce alimente le sunt benefice sau nu copiilor lor
”, declara Amira Syoufi, country manager Gaya Health Services.

Clientii retelei de farmacii interesati de mai multe informatii despre oferta lunii iunie disponibila pentru toti copiii si tinerii cu varste între 2 si 18 ani, pot gasi detalii pe site-ul Sensiblu sau în revista Blu distribuita lunar, gratuit.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri