20 Iunie 2012 publicat în Copil 26 share-uri

Copiii vor intra in vacanta in curand iar daca voi nu stiti ce sa faceti cu timpul liber al celor mici, noi stim! Iata 50 de idei distractive pentru vacanta de vara a copiilor!

15. Daca va faceti vacanta la mare, adunati scoici si faceti un tablou care sa va aminteasca de mica escapade.

16. Putin mai dificil de realizat daca nu mergeti la munte, dar nu imposibil. Prindeti licurici si faceti o lantern. Vor lumina foarte frumos noaptea si, in plus, copiii vor invata mai multe despre acesti micuti luminosi.

17. Faceti bijuterii din plastelina si purtati-le sau faceti-le cadou.

18. Adunati toate pernele din casa si construiti o cazemata! Cui nu ii place sa se ascunda dupa ziduri s isa isi atace “inamicii”?

19. Jucati-va jocuri de societate. Va fi distractive sa va intreceti si sa tineti scorul. Echipa care pierde poate spala vasele.


20. Construiti barcute de hartie si lansati-le pe apa la fel cum faceam si noi cand eram mici.

21. Faceti baloane de sapun! Cine face cel mai mare balon?

22. Faceti o cursa cu indicii! Lasati-le celor mici indici la tot pasul si ajutati-i sa descopere marea comoara. O sa fie distractiv!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

23. Inca o data, daca va petreceti vacanta la mare, profitati de timpul frumos de la plaja si construiti un castel din nisip.

24. Orice capitan trebuie sa noteze tot ceea ce face cand porneste in aventura, nu? Tineti un “jurnal de bord” cu copilul vostru in care povestiti cum va petreceti zilele si unde puteti aduna toate amintirile de peste vara: bilete la film, poze, scoici de la mare, flori de pe camp etc.

25. Faceti avioane de hartie si aruncati-le in aer. Al cui zboara mai mult?

26. Jucati-va mima!

27. Daca vreti sa luati o gura de aer proaspat, sa va bucurati de natura si sa il invatati pe cel mic cate ceva, plecati in excursie cu cortul!

28. Mergeti la teatru in aer liber!

29. Mergeti la un muzeu la care nu ati mai fost niciodata!

30. Mergeti la un muzeu care va place si pe care l-ati mai vizitat!

31. Gatiti impreuna ceva usor dar distractiv. O sa ii ajute pe cei mici sa invete cate ceva despre arta culinara!

Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri