16 Iulie 2012 publicat în Copil 58 share-uri

Zodiacul copiilor descrie zglobiu cum sunt copiii in functie de zodie, la ce sunt predispusi si va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati de la prichindelul vostru.

Zodiacul copiilor vorbeste despre joaca, talent si comportament - by Psiholife.ro

Zodiacul copiilor: Cum este prichindelul tau?

Copilul Berbec

(21 mar - 20 apr)

Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt lideri prin definitie. Au un temperament impulsiv, neastamparat si necesita foarte multa atentie. Cele mai dificile lectii pentru ei vor fi sa invete sa imparta si sa piarda.

Fiind o fire comunicativa, isi va manifesta inteligenta inca foarte devreme.
Berbecul este un semn de foc, care se entuziasmeaza usor si este oricand gata sa faca ceva distractiv, care implica activitate intensa. Se plictisesc repede si sunt intr-o continua miscare.
Copilul berbec se enerveaza repede, dar ii trece la fel de repede.

Este dinamic si intotdeauna pregatit pentru ceva anume. Cel mai mult isi doreste atentie si in general stie cum sa o obtina. Copilul berbec va incepe de foarte devreme sa faca lucruri pe care le considera atractive ( sa cante, sa danseze, sa faca sport). Copiii berbeci sunt independenti si le place sa interactioneze cu cei din jur.

Copilul Taur

(21 apr - 21 mai)

Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt perseverenti si pleaca devreme din sanul familiei pentru a-si asigura stabilitatea financiara ce le confera independenta.

Acesti copii sunt foarte posesivi cu lucrurile lor. Sunt indaratnici si nu accepta constrangerile. Iubesc vestimentatia si mancarea buna inca de la inceput, apreciaza lucrurile fine si de valoare in viata.

Pe de alta parte, copiii Taur pot fi foarte tacuti, incapatanati si posesivi. Pot fi posesivi chiar si fata de prieteni sau familie, dorind sa imparta nimic, fie lucruri sau persoane. Se enerveaza greu, dar cand asta se intampla, nu le trece prea repede si poate implica o dezlantuire de furie. Pot fi atat de incapatanati uneori incat sa nu incerce nimic nou, nici vreo mancare, jucarie sau prieten.

Parintii trebuie sa fie foarte atenti, sa aiba grija sa ii atinga des, sa ii iubeasca, sa ii imbratiseze, pentru ca de asta au nevoie. Au nevoie mare de confort, mangaiere, liniste. Copilul Taur nu se grabeste sa invete lucruri noi, o va face in ritmul propriu si nu va raspunde la presiuni, reusind in final sa faca totul bine, dar cum vrea el.

Le place sa aiba familia aproape, in special fratii. Sunt in general persoane sociabile; de multe ori vor domina locul de joaca prin incapatanarea care ii caracterizeaza. Intotdeauna copilul nascut in Taur va dori sa aiba picioarele bine infipte in Pamant!

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri