16 Iulie 2012 publicat în Copil 58 share-uri

Zodiacul copiilor descrie zglobiu cum sunt copiii in functie de zodie, la ce sunt predispusi si va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati de la prichindelul vostru.

Copilul Gemeni

(22 mai - 21 iun)

Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt artisti! In general sunt foarte inteligenti si le place sa invete. Le este foarte usor sa scrie. Cand ati oboist sa-i ascultati o zi intreaga, asezati-i la o masa si lasati-i sa scrie; toata familia va fi linistita! Dati-le microfoane si calculatoare daca doriti sa va oferiti sansa de a se mai potoli din a comunica!

Acestor copii le place sa invete, sunt inteligenti, sunt vioi si curiosi. Nu agreeaza inactivitatea. Nu prea obisnuiesc sa isi recunoasca greselile nici macar atunci cand stiu bine ca nu au dreptate.
Pot avea mult umor cand se simt in plina forta si chiar pot deveni comedieni profesionisti. Sunt buni la discursuri de convingere si pot vinde orice, oricui. Trebuie sa fiti cu ochii pe ei, pentru a nu-i lasa sa-si "despoaie" partenerii de joaca de toate jucariile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Saturn în Pești - primul eveniment cosmic de mare amploare din 2023: Au loc schimbări majore de energie, decontări karmice, manifestarea unor dorințe în realitate! Horoscopul aztec: poate cel mai vechi zodiac din lume ce dictează și astăzi valori fundamentale pentru fiecare nativ în parte Horoscopul Țigănesc: descoperă Oracolul Legendar al simbolurilor binelui dintr-o cultură fascinantă

Copiilor Gemeni le merge gura non stop! Este un semn de Aer, ceea ce inseamna ca sunt plini de idei si le place sa vorbeasca oricand cu oricine. Mintea le merge mai repede decat gurita, le place la nebunie sa citeasca si de obicei incep cate 3 carti odata! Sunt foarte buni la rezolvarea disputelor, pentru ca vad ambele parti ale problemei.

De obicei incep sa vorbeasca foarte devreme; sunt curiosi si dispusi sa exploreze, au nevoie de stimulare continua pentru a fi fericiti, pentru ca se plictisesc usor. Este bine sa fie introdusi in comunitate cat mai repede, pentru ca sunt foarte comunicativi. In concluzie, copiii Gemeni sunt comunicativi, plini de umor, inteligenti si creativi.

Copilul Rac

(22 iun - 22 iul)

Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt emotivi, sensibili si sentimentali. Evita certurile in jurul sau pentru ca il marcheaza teribil. Este constiincios si inclinat spre studiu. Tocmai de aceea se va indrepta catre activitati ce presupun documentare. Nu sunt oameni ai actiunii.

Horoscop: zodii care acceptă relațiile deschise. Oare se tem să iubească? Acestea sunt zodiile care au succes în dragoste în a doua jumătate a verii Horoscop: Top 3 zodii care se pot ridica atunci când s-au simțit zdrobite în viață, precum Pasărea Phoenix ce renaște din cenușă

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri