16 Iulie 2012 publicat în Copil 58 share-uri

Zodiacul copiilor descrie zglobiu cum sunt copiii in functie de zodie, la ce sunt predispusi si va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati de la prichindelul vostru.

Nu e un copil greu de crescut. Trebuie sa-i dai afectiunea de care are nevoie si sa ai grija sa nu faci lucruri reprobabile in preajma lui. Il marcheaza usor evenimentele neplacute si nu le va uita usor.
De obicei gasesti copilul Rac in siguranta acasa. Au de multe ori un loc al lor special, un colt sau o camera. Le place sa puna deoparte totul. Il recunosti pentru ca are un loc secret unde isi ascunde bomboanele ramase dupa sarbatori. Cand lucrurile merg prost sunt depresivi si traiesc singuri asta, asa ca e problema parintilor sa incerce sa-i scoata din starea in care sunt. Nu trebuie sa ne surprinda daca sunt introvertiti.

Deseori sunt foarte legati de mama mult dupa varsta cand alti copii devin mai independenti. In cel mai rau caz pot fi egoisti si secretosi. Pentru a compensa, pot deveni agrsesivi si competitivi. E foarte important sa-i determinati sa isi arate sentimentele. Imbratisati-i des, pentru ca le place mult asta. Ii poate ajuta sa iasa mai usor din carapace.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Prefera sa stea acasa mai mult, alaturi de parinti si frati, sunt emotionali si sensibili, fiind un semn de Apa. Acesta poate fi un lucru bun: pot fi foarte creativi, cu un simt artistic dezvoltat si loial celor pe care ii iubeste. Chiar daca fratii ii necajesc, nu raman suparati prea mult, pentru ca familia e importanta pentru ei. In plus, trec usor de la fericire la tristete.

Copilul Leu

(23 iul - 22 aug)

Copii nascuti in semnul acestei zodii sunt galagiosi, impunatori, impulsivi si exuberanti. Le place sa fie in centrul atentiei.

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri