16 Iulie 2012 publicat în Copil 58 share-uri

Zodiacul copiilor descrie zglobiu cum sunt copiii in functie de zodie, la ce sunt predispusi si va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati de la prichindelul vostru.

Copiii nascuti in Leu trebuie sa aiba intotdeauna dreptate, chiar daca nu e asa. Intotdeauna cand li se tine teorie pentru ca au gresit, trebuie sa aveti grija cum formulati totul, astfel incat sa nu li se para ca au fost raniti. Daca sunt sever criticati, vor intra in defensiva si nu vor schimba niciodata ce e de schimbat! Au un ego foarte puternic, care trebuie tot timpul protejat. Ca sa ii determinati sa schimbe ceva, mai intai spuneti-le ce au bun.

Le place drama si sa fie in centrul atentiei. Este un semn de Foc, deci sunt izvor nesecat de energie! Sunt vedetele la petreceri, pentru ca sunt plini de zambete si energie pozitiva si toata lumea rade la glumele lor. Petrecerile le plac foarte mult, pentru ca pot capta multa atentie; au tendinta de a fi liderul clasei, raspunzand la toate intrebarile profesorilor.

Adora sa aiba audienta, asa ca nu e de mirare ca multi oameni nascuti in Leu ajung sa fie vedete. Sunt copii cu un spirit dezvoltat al competitiei, asa ca cine stie! poate se pregatesc deja de Hollywood. Isi fac prieteni usor si le place sa interactioneze.

Copilul Fecioara

(23 aug - 22 sept)

Copiii nascuti in semnul acestei zodii sunt inteligenti si pragmatici. Sunt foarte agitati si au o multime de tabieturi. Pentru ca la scoala este un sarguincios, copilul - fecioara se va bucura de rezultate bune. Are insa nevoie de incurajari si va alege intotdeauna o meserie care sa-i confere stabilitate. Are inclinatie catre literatura, arta si teatru.

Copiii nascuti in semnul Fecioarei sunt perfectionisti in miniatura. Exceleaza in organizare, de la jucarii la argintaria de pe masa. Nici un detaliu nu este omis. Pot deveni extremisti in manifestarile aceastea de ordine. Le place curatenia si ordinea si vor avea tendinta de a dicta celorlalti copii de varsta lor pentru a-si atinge aceste scopurile. Simt nevoia sa-si aseze cartile in ordine alfabetica sau sa isi puna jucariile intr-o ordine anume.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri