10 Septembrie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Clopotica, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un taram interzis, unde va face descoperirea vietii sale si, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice.

Cele doua surori regasite leaga o prietenie puternica si devin in scurt timp de nedespartit. Pentru a nu se intoarce in Tara de Nicaieri fara sora ei, Clopotica mestereste cu puterile ei magice un generator temporar de zapada, pe care sa o poata transporta, alaturi pe Albastrica, pe Taramul Insorit. Desi au fost avertizate ca aceasta fapta poate avea consecinte grave, micutele zane nu s-a lasat batute si au pasit impreuna in Tara de Nicaieri.

Avertizarile pe care le primisera cele doua curajoase se dovedesc insa adevarate, iar zapada adusa alaturi de Albastrica poate ingheta si chiar distruge atat Tara de Nicaieri, cat si Copacul Prafului Magic.
In aceasta situatie dificila, Clopotica si Albastrica au misiunea dificila de a-si salva taramul-casa de la inghet, inainte de a fi prea tarziu.

Peggy Holmes, regizorul filmului si in acelasi timp primul regizor-femeie al unui film Disney cu zane, spune ca surorile sale au fost sursa ei de inspiratie pentru poveste si explica importanta influentei familei: “Fata de surorile mele simt o legatura afectiva foarte puternica, neexprimata in cuvinte, dar profunda.

Nu am transferat personalitatea surorilor mele personajelor din film, dar trebuie sa recunosc ca exista un moment in care regasesc relatia mea cu ele, respectiv acela in care Clopotica si Albastrica trebuie sa isi ia la revedere, la granita dintre taramul insorit si cel iernatic, iar Albastrica gaseste putere sa alerge inapoi catre sora sa doar pentru a-i aduce aminte cat de mult o iubeste. Acesta este un moment foarte personal si pentru mine”.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri