14 Septembrie 2012 publicat în Copil 4 share-uri

Filmul a fost proiectat in avanpremiera in Romania, in aceasta vara, in programul EducaTIFF din cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

Tom Sawyer nu se gandeste decat la pozne si trasnai – toate acestea spre nefericirea matusii sale, Polly, cu care traieste in micul oras St. Petersburg, de pe malul raului Mississippi, alaturi de fratele sau vitreg, Sid. Desi e o misiune extrem de complicata, Polly a decis sa ia asupra sa responsabilitatea de a-l creste pe Tom. Din fericire pentru Tom Swayer, are un prieten care iubeste aventura la fel de mult ca si el, Huck Finn. Tom si baiatul orfan, care traieste intr-un butoi la marginea orasului, petrec fiecare clipa libera impreuna.

Trailerul filmului poate fi vizualizat aici: https://bit.ly/O8yKMR

Romanul “Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain a fost publicat in ianuarie 1876. Cartea a devenit rapid un mare succes, imediat dupa publicare. Personajul lui Tom Sawyer a insemnat prima aparitie a unui “baiat rau bun” in literatura pentru copii.

“Aventurile lui Tom Sawyer” au fost ecranizate de mai multe ori, incepand din 1917, cel mai adesea in Statele Unite ale Americii. In versiunea din 1973, Jodie Foster a jucat rolul lui Becky.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri