14 Septembrie 2012 publicat în Copil 4 share-uri

Filmul a fost proiectat in avanpremiera in Romania, in aceasta vara, in programul EducaTIFF din cadrul Festivalului International de Film Transilvania.

Comunicat de presa

Parada Film va lansa in aceasta toamna, in cinematografele din Romania, lungmetrajul “Tom Sawyer” in regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

Productia, filmata partial in Romania timp de patru saptamani, a rulat deja in tari precum Germania, Franta, Rusia si s-a bucurat de succes in randul spectatorilor de toate varstele. Din distributia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar si celebrii actori germani Heike Makatsch (Matusa Polly), Benno Furmann (Joe Indianul), Joachim Krol (Muff Potter).

Filmul a fost proiectat in avanpremiera in Romania, in aceasta vara, in programul EducaTIFF din cadrul Festivalului International de Film Transilvania.
Dupa o serie de aparitii pe scena in corul operei din Koln, Louis Hofmann a inceput sa experimenteze actoria si a jucat in mai multe productii cinematografice. Dupa ce a dat viata personajului Tom Sawyer, Louis Hofmann a devenit unul dintre cei mai populari actori din Germania.

Heike Makatsch, o adevarata stea a cinematografiei germane, a obtinut Premiul Golden Camera pentru cea mai buna actrita din Germania in 2002. In plus, a aparut alaturi de Emma Thompson, Hugh Grant, Alan Rickman si Liam Neeson in comedia romantica a lui Richard Curtis, “Love Actually”. Joachim Krol a obtinut premiul pentru Cel Mai Bun Actor, oferit de Academia germana de film, pentru rolurile din “No More Mr. Nice Guy” si “Maybe… Maybe Not”.

In 1999 a jucat in filmul lui Tom Tykwer “Run, Lola, Run”. Benno Furmann a primit premiul pentru “Cea mai Promitatoare Tanara Vedeta a Filmului European” (Berlinale 2001). A jucat in pelicula nominalizata la Oscar “Merry Christmas” – o drama despre Primul Razboi Mondial iar printre cele mai recente filme ale sale se numara drama “In Darkness”, regizata de Agnieska Holland – propunerea Poloniei pentru premiile Oscar din 2012.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri