12 Octombrie 2012 publicat în Copil 51 share-uri

Gasim indicii despre talentele copiilor in felul cum aranjeaza piesele de puzzle, cum sorteaza obiecte sau cum dezmembreaza masinute.

Despre talentele ascunse ale copiilor

Mai jos, am extras cateva sfaturi cu indiciile prin care sa va dati seama de talentele ascunse ale copilului vostru.

Multe din aceste indicii vor prinde contur inca din scoala primara.Veti gasi informatii despre cum sa il sfatuiti pe cel mic pentru a-l ajuta sa isi puna in valoare abilitatile.

Copilul vostru adora sa sorteze obiecte?

Piticul imperecheaza sosete, aliniaza masinute de jucarie sau grupeaza obiectele dupa culori, marimi sau dimensiuni. De asemenea, ii place ca lucrurile sa fie organizate si ordonate.

Ce poate insemna: Destul de probabil, copilului vostru ii place sa invete auditiv si secvential, ceea ce inseamna ca e un ganditor analitic, bine organizat si foarte atent la detalii.

Poate cauta sabloane, modele, iar acestea sunt adesea un indicator timpuriu pentru aptitudini in matematica sau stiinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cum ii puteti dezvolta talentul: Implicati-l in proiecte si jocuri cu modele sau potriviri de obiecte. Daca invata sa faca diferite statistici sportive sau sa tina evidenta unui stoc de obiecte ar putea sa ii fie de folos.

Fiind fan al sortarilor si al catalogarilor ar putea sa iubeasca vizitele la un muzeu de istorie naturala sau la unul de arheologie.

Gasiti-i activitati care sa ii incurajeze abilitatile matematice si experimentele care ar putea sa il intereseze ca pe un viitor om de stiinta.

Puneti-va copilul sa sorteze vesela si sa organizeze cestile in dulap. Dati-i sarcina de a aduna si de a sorta monede.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri