12 Octombrie 2012 publicat în Copil 51 share-uri

Gasim indicii despre talentele copiilor in felul cum aranjeaza piesele de puzzle, cum sorteaza obiecte sau cum dezmembreaza masinute.

Copilul vostru vorbeste non-stop?

Copilul vostru foarte vorbaret poate sa aiba un vocabular foarte vast, sa ticluiasca povesti foarte elaborate si sa faca putine erori gramaticale sau de pronuntie.

Poate avea un debit verbal foarte rapid si adesea nu se opreste din vorbit decat cand adoarme. Cauta sa aiba ultimul cuvant in orice argumentare.

Ce poate insemna: Dexteritatea de a vorbi poate reprezenta un semn timpuriu al unui copil talentat. Aceasta este si cheia succesului in scoala si in multe aspecte ale vietii. Copiii cu darul de a convinge pot alege intr-o zi profesii in drept ,jurnalism sau politica.

Cum ii puteti dezvolta talentul: Puneti-l pe copilul vorbaret sa va dicteze povesti. De indata ce invata sa scrie, sugerati-i sa isi expuna povestirile si pe o bucata de hartie. Le puteti transforma in carti pe care copilul sa le ilustreze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

"Intervievati-va" copilul si inregistrati-l. Perioada de scoala primara si generala e cea mai potrivita sa ii dezvolte gandirea (poate ajuta foarte mult sa ii cereti copilului sa scrie sau sa deseneze ceea ce are el in cap).

In afara de incurajarea abilitatilor de scriere si de vorbire, invatati-l pe copil sa fie si un bun ascultator. Faceti vizite dese la biblioteca si descoperiti carti care sa il provoace pe micut. Ar putea prefera carti cu mai putine ilustratii fata de alti copii de varsta lui.

Incurajati-l sa se gandeasca la ceea ce urmeaza sa spuna, inainte de a-si exprima oral ideea. Luati aminte la meditatiile si argumentele lui - dar stabiliti un timp limita daca ii place sa dezbata la nesfarsit. Si incurajati-l sa invete sa pastreze si momente de tacere in timpul zilei, pentru binele tuturor.

sursa foto:shutterstock

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri