12 Octombrie 2012 publicat în Copil 51 share-uri

Gasim indicii despre talentele copiilor in felul cum aranjeaza piesele de puzzle, cum sorteaza obiecte sau cum dezmembreaza masinute.

Copilul vostru adora sa dezlege enigme?

Micutului ii place sa dea de cap lucrurilor complicate - sa faca puzzle-uri, sa se implice in jocuri de spionaj, sa dea raspuns la ghicitori sau la povesti misterioase.

Cand asambleaza un puzzle, putin probabil sa testeze sau sa greseasca, mai degraba va plasa piesa acolo unde ii e locul inca de la prima incercare.

Ce poate insemna: Probabil invata vizual-spatial. Mai degraba gandeste in imagini si isi foloseste talentul sa observe imaginea de ansamblu. Ar putea fi un bun detectiv, arheolog sau cercetator stiintific.

Cum ii puteti dezvolta talentul: Lasati enigmele sa vina si nu uitati de alte activitati care necesita o rezolvare spatiala, cum ar fi problemele cu labirinturi.

Includeti pe lista integramele, jocurile de cuvinte, ghicitorile si povestile pline de mistere. Un copil mai mare s-ar putea sa aprecieze sa exploreze imprejurimile cu o harta si o busola.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Urmariti continuarea articolului luni, in editia de Kidz.

Va recomandam si:

Descopera aptitudinile copilului tau - Primii pasi pe drumul vietii


7 Pasi catre fericirea copilului tau

Cum sa alegi cadoul ideal pentru cel mic

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri