Cartea "Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland" a fost lansata marti, 27 noiembrie, in cadrul unui eveniment gazduit de Ceainaria Carturesti din Bucuresti.

Comunicat de presa

Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”.

Conversatiile dintre Ziggy si Zaggy, personajele deja celebre de la Radio Itsy Bitsy, vor putea fi si citite de astazi, iar cei mici vor descoperi modalitati noi de a invata limba engleza in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

Cartea reprezinta astfel un prilej pentru copii de a invata elemente de baza din limba engleza (numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor, expresii uzuale) si de a descoperi in acelasi timp Marea Britanie, intrucat Ziggy si Zaggy vor da lectiile de engleza in timp ce vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala si vor vizita cele mai frumoase obiective din Regat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost lansata marti, 27 noiembrie, in cadrul unui eveniment gazduit de Ceainaria Carturesti din Bucuresti. Intalnirea a reprezentat o invitatie la joc si o reintoarcere la bucuriile copilariei: participantii au avut ocazia sa le cunoasca pe cele doua personaje si sa descopere lectiile distractive de limba engleza pe care Shakespeare School le promoveaza.

La eveniment au participat Adriana Alionte, Director general al Shakespeare School, Nicoleta Dinescu, Director Academic al Shakespeare School, Georgiana Bose si Marilena Chirculete (coordonatorii proiectului si vocile personajelor Ziggy si Zaggy), echipa de profesori Shakespeare School, reprezentati ai Asociatiei profesorilor de engleza din Romania (BETA), profesori de engleza, parinti si copii.

“Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa continuam povestea personajelor Ziggy si Zaggy si printr-o carte. Din septembrie 2011, de cand lectiile lor de engleza sunt difuzate la postul de radio Itsy Bitsy, Ziggy si Zaggy s-au bucurat de mult succes si am considerat ca este momentul potrivit sa publicam si o carte cu ajutorul careia copiii sa invete engleza cu zambetul pe buze.

Shakespeare School este definit de un stil de predare cald si prietenos, care permite atat celor mici, cat si celor mari sa invete cu drag, intr-un mediu confortabil, iar “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost construita pe acest stil, care sa transmita copiilor nu doar cunostinte, ci si indragirea limbii engleze.”, a declarat prof. Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

“Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” a fost tiparita la Editura Aramis si este recomandata copiilor cu varste intre 5 si 10 ani. Cartea este disponibila online, pe pagina editurii, si in librarii.

Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din Bucuresti, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.200 de copii si tineri (4-25 ani). Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, tabere de engleza in tara si strainatate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ si un program de mentoring pentru parinti. Pentru mai multe detalii, viziteaza www.shakespeare-school.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri